Site Loader

Presentatie

Tegenwoordig is tv een belangrijk onderdeel geworden van onze dagelijkse routine, maar vooral in het leven van onze kinderen. Zoals we weten, heeft (of benadert) het meer prominente leeuwendeel van de gezinnen, in talloze delen van de wereld, dit betoverde scherm.

Tv is een ongelooflijke en levensvatbare huidige wonder die van invloed kan zijn op de vorming van dingen die komen gaan voor sommige leeftijden van jongeren in talloze delen van de wereld.

Jongeren weerspiegelen de activiteit, het verbaal uitgedrukte woord en het personage dat ze mogelijk blijken te zien, op deze manier kan er niet weinig aan worden gedacht over de impact ervan, waarbij ze weinig aandacht schenken aan de omstandigheden waarin het kind zich zou kunnen bevinden Deze impact kan worden geclassificeerd als ‘groot’ of ‘verschrikkelijk’ voor de toekomstige ontwikkeling van deze jongeren.

Voogden en poortwachters hebben een belangrijke taak om te kiezen naar welk kanaal of programma hun kind kan kijken, voor hoelang en welk deel van de dag. Elk van deze variabelen past significant in de toekomst van een kind in elk klimaat.

Positieve en negatieve aspecten

Niet erg ver in het verleden hadden de meeste landen slechts een paar tv-slots, maar de beoordelingstijd was beperkt, net zoals de uitzending zelf beperkt was tot verschillende uren per dag / nacht.

Tegenwoordig zijn er talloze tv-stations, en een deel van deze regisseurs brengt als het ware veel tijd door in kinderprogramma’s. Veel van de tv-zenders van deze kinderen zenden van ‘s morgens vroeg tot’ s avonds laat (of zelfs op 24-uursbasis) uit, in die mate dat het enorme aantal jongeren denkt dat het moeilijk is om een ​​einde te maken aan de neiging om verschillende dingen niet te missen. meest geliefde projecten.

Een van de negatieve gevolgen van tv voor jongeren is de wreedheid. De heilige in een film of televisiedrama gebruikt misschien wreedheid voor de een of andere verklaring, die volgens de jongen zeker kan worden verdedigd. Die heftige activiteit zal worden beschouwd als een verwachte methode om een ​​probleem (en) aan te pakken, en het personage, bijvoorbeeld de heilige, verandert in het model voor elke echte omstandigheid, waarin het kind zichzelf later kan krijgen.
Aan de andere kant kunnen leerzame effecten een geweldige gids zijn voor leren en vooruitgang, of de jongeren nu op school zitten of niet. Deze leercyclus kan ook later in het leven een stap vooruit zijn, wanneer het onderwerp scholing des te meer echt wordt behandeld. Vergeet niet dat de leercyclus, of scholing op zich, aanzienlijk meer tot het kind kan spreken wanneer het wordt gebruikt via tv-programma’s in plaats van door middel van leesmateriaal, ongeacht of de belangrijkste reden voor dit programma onvervalste afleiding is of de systeem van een logisch onderzoek in het laboratorium.

Correlatie

Een andere factor die een aanzienlijke invloed kan hebben op de verbetering van jongeren die routinematig naar de tv staren, is onderzoek. Kinderen beginnen na te denken over het gedrag van jongeren en volwassenen op tv en het gedrag van iedereen om hen heen. Ze zien twee gedragsmodellen: het gedrag van de personages of de moderator in een tv-programma – dat doorgaans routinematig wordt waargenomen – en het gedrag van de voogden / poortwachters of mogelijk familieleden die bij het kind wonen. Een groot deel van de tijd, maar vooral wanneer de jongere des te vaker naar de tv-programma’s staart, zal de tv-moderator of een ander tv-personage dat routinematig wordt aangegeven over het algemeen als een model voor het kind fungeren, in tegenstelling tot de bewakers / wachters. Als dit voor onrust zorgt in de psyche van de jongere wanneer twee verschillende praktijken worden vergeleken, kan deze wanorde op dat moment de psychologische / enthousiaste vooruitgang van het kind later in het dagelijks leven beïnvloeden.

Het deel van de voogden is duidelijk belangrijk, als het kind hulp nodig heeft bij het uitzoeken van eventuele wanorde die kan gebeuren. De jongere zal vaak het onderscheid in gedrag tussen het model dat hij / zij op tv heeft bekeken en de algemene voorwaarden in zich opnemen. Afhankelijk van de huidige omstandigheden van elk individu en de kracht van de tv-impact, kan een kind intellectueel sneller (of langzamer) groeien dan de normale, normale mentale wending van gebeurtenissen.

Publiceren

Evenzo is zakelijke publiciteit een andere factor die het begrip van jongeren van hun huidige situatie kan beïnvloeden, net zoals hun psychologische en enthousiaste verbetering op een onverwachte manier kan worden beïnvloed.

Een groot deel van de tijd maken voogden / poortwachters zich geen zorgen over de impact van tv-advertenties op hun kinderen, behalve als de jongeren verwachtingen wekken om ten minste één item door hen te laten zien via publiciteit. De motivatie achter de sponsor is duidelijk om dit soort interesse te wekken. In het geval dat dit niet het geval is, is de advertentie op dat moment door zijn unieke reden gedoofd. Zoals we waarschijnlijk weten, zijn bedrijfspromotie op tv afbeeldingen met of zonder geluid, die – op een bepaald moment met buitengewone vervorming – alleen de nuttige kant van een specifiek item of bepaalde administratie weergeven. Voor een kind dat naar een advertentie kijkt die is geïdentificeerd met een item waar hij / zij op geïnteresseerd is, kan de foto van dat specifieke item op dat moment de beginfase zijn van een fantasie over hoe geweldig het zal zijn om zoiets ‘ding’ te hebben. Af en toe kan dit fantaseren tot teleurstelling en verontwaardiging leiden als het item voorbij de spanwijdte van de jongere is, vooral als verschillende kinderen die bekend zijn of gezien zijn door het bovengenoemde kind, hebben ontdekt hoe ze het kunnen krijgen. Daarom zal het eindproduct snel in het gedrag van het kind worden getoond, of het kan heel goed later zijn – voor een beperkter of langer tijdsbestek.

Dat gezegd hebbende, en ondanks de oprechte impact die de tv op kinderen kan hebben, mogen de zaken voor de krachten van de tv niet overdreven worden in de mate waarin ze alles beschuldigen dat het kind wel of niet doet, in wezen op basis van wat hij / zij heeft gezien. TV. Dit soort vervorming is in wezen een methode om de plicht van voogden / poortwachters of familieleden jegens de betrokken jongere te kwellen.

Einde

TV kan voor de meeste kinderen over de hele wereld een bron van instructie en amusement zijn. Tegelijkertijd kan tv voorkomen dat kinderen veelzijdig zijn en hun eigen dynamische energie communiceren (vaktaal-perspectieven tellen) terwijl ze spelen en verbinding maken met hun normale leefomgeving. TV geeft ook een verwarde boodschap over de wereld in het algemeen wanneer het wordt ontcijferd in de psyche van het kind.

In de regel is de impact echt, en onder specifieke omstandigheden kan het ongetwijfeld de psychologische of potentieel gepassioneerde vooruitgang van elk kind beïnvloeden. Deze effecten kunnen op korte of lange termijn op een positieve of negatieve manier communiceren. Tv zou op deze manier moeten worden gebruikt door de personen die voor jongeren zorgen, in principe om die kinderen te helpen. Dit moet gebeuren in een fatsoenlijk en solide klimaat, waar het beheer door de voogden (of de poortwachters) een belangrijke controlerende component is voor hun psychologische en enthousiaste ontwikkeling en vooruitgang.

Haley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calendar

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031