Site Loader

Floyd Mayweather en Logan Paul zullen het tegen elkaar opnemen in een historische crossover-tentoonstellingswedstrijd op zaterdag 6 juni 2021 in het Hard Rock Stadium in Miami Gardens, Florida.

 

Als YouTube-sensatie en bokser Logan Paul het risico van zijn leven neemt om de boksring te betreden met een ongeslagen, 12-voudig bokskampioen in vijf divisies, stijgt de vraag naar kaartjes voor het evenement met de dag.

 

Tickets voor het Floyd Mayweather vs. Logan Paul-gevecht zijn officieel verkrijgbaar op Fanmio voor $ 49,99 met nog zes dagen tot het gevecht.

 

Het evenement begint om 20.00 uur EST op zowel Fanmio PPV als Showtime PPV (exclusief in de VS en Amerikaanse territoria).

 

Het tarief was zo laag als $ 24,99 voor de eerste miljoen kopers, waarna het op en neer ging, afhankelijk van de vraag.

 

 

Bij aankoop van een kaartje op Fanmio ontvangen fans een Floyd Mayweather vs. Logan Paul-gevechtst-shirt in beperkte oplage. 20 winnaars krijgen ook de kans voor een video-meet & greet met de vechters en vijf gelukkige winnaars krijgen bokshandschoenen die door hen beiden zijn gesigneerd.

 

Door COVID-19 zullen niet veel mensen het evenement kunnen bijwonen. Er zijn ook beperkte tickets beschikbaar op Ticketmaster, vanaf $ 50.

 

EthereumMax kan worden gebruikt om Floyd Mayweather vs. Logan Paul-tickets te kopen

 

Onlangs heeft EthereumMax, of $eMax, een alternatieve valuta geboden voor het kopen van Floyd Mayweather vs. Logan Paul-tickets. snelst stijgende crypto kopen online.

 

$eMax is snel de snelstgroeiende cryptomunt op de markt geworden, met meer dan 32.000 houders sinds de lancering op 14 mei, per Groot Hospitality op 28 mei.

 

Een uitbreiding van de Ethereum-blockchain, $eMax wordt niet alleen geaccepteerd in enkele van de grootste nachtclubs in Miami, maar is ook de eerste cryptomunt die wordt geaccepteerd voor kaartaankopen bij een groot vechtevenement.

 

 

$eMax kan worden gebruikt om Floyd Mayweather vs. Logan Paul-tickets te kopen op mayweatherpaultickets.com, met bepaalde voordelen bij aankoop van de valuta.

 

Alle $ eMax-aankopen op de website krijgen 10% korting bij het afrekenen en bestellingen van meer dan $ 5000 ontvangen bokshandschoenen die zijn ondertekend door Floyd Mayweather. hoe werkt crypto futures?

 

Alle tickets die met $eMax zijn gekocht, doen automatisch mee aan een loterij, waarvan de winnaar de Floyd Mayweather afterparty mag bijwonen aan een priv├ętafel in nachtclub LIV.

 

Als u nieuw bent bij EthereumMax, biedt de website een stapsgewijze handleiding voor het downloaden, kopen en gebruiken van de cryptocurrency.

 

 

 

Haley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calendar

November 2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930